nedelja, 7. december 2008

Samo še deset dni

Hosted by RockYouPhotos.com
Tako je, dragi moji….samo še 10 dni nas loči od enega najbolj pričakovanih koncertov leta. S poslovilno turnejo »TOUR DE ADIOS«, se bodo v naši prestolnici ponovno predstavili mehiški mega zvezdniki RBD. Njihov prvi obisk naše države se je zgodil pred dobrimi tremi meseci, ko so do zadnjega kotička, kar trikrat zapored napolnili ljubljansko halo Tivoli.
16. decembra se bodo ponovno predstavili slovenski publiki, tokrat samo z enim koncertom polnim presenečenj. Tako da, vsi tisti ki si še niste priskrbeli vstopnice za ta poslovilni spektakel pohitite, kajti na voljo je še zelo malo število vstopnic.
In ne pozabite, da si lahko na uradni strani Roptusa na facebooku s sodelovanjem v nagradni igri, prislužite meet & greet srečanje z vašimi idoli. Za sodelovanje imate še natanko 5 dni časa. Za Ljubljansko meet & gree srečanje bodo podelili 20 vstopnic.

Še enkrat objavljamo pravila nagradne igre, ki si jih lahko preberete tudi v decembrski številki revije Telenovele Total.

Ustvariš profil na facebooku ter dodaš Roptus med svoje prijatelje oz. postaneš njihov oboževalec. Spletna stran: www.facebook.com/pages/www.roptus.com/48141933784
Pošlješ meil ki ka najdeš na njihovli strani z naslednjimi podatki:

A) Ime in priimek
B) Fan club katerega član si oz. forum na katerem si registriran, če ne pripadaš nobenemu moraš napisati » indepediente«
C) Telefonsko številko
D) E-mail
E) Koncert katerega se boš udeležil
F) Najljubši član skupine
G) Najljubša pesem skupine RBD
H) Video ali foto, ki prikazuje kako podpiraš in pomagaš promovirat koncert RBD v tvoji državi
I) Opis aktivnosti, s katerimi si promoviral koncert v tvojem mestu
J) Naslov sporočila ( e- maila) naj bo ime mesta kjer bo koncert ( torej Ljubljana)

Vir pravil za sodelovanje v nagradni igri: Telenovele Total

B.

Ni komentarjev: